Trooper protesteaza impotriva legii 298

de Morrison

Trooper protesteaza impotriva legii 298
La rugamintea METALHEAD, Coiotu (Trooper) ne-a comunicat parerea sa in legatura cu legea 298:

Este cea mai mare aberatie pe care au putut sa o debiteze cretinii care conduc tara asta de atatia ani. Au pacalit oamenii sa iasa la vot pentru a pune stampila pe numele unor comunisti si dictatori cu masti democrate. Daca nu o sa se intample o minune, urmatorul pas este sa ne puna cipuri si sa ne monitorizeze fiecare secunda din viata. Am dreptul sa fac ce vreau in tara in care platesc taxe si impozite! Dar cred ca toti bolnavii de putere, bolnavii de bani, bolnavii de genti vuitton si bolnavii de nanism hipofizar stiu foarte bine ce inseamna sa faci ce vrei.

Au inceput sa se teama de oameni si asta se vede. Vor sa stie tot. Suntem in acest moment exact ca mistretii aia de s-a hotarat Tiriac sa-i execute pentru binele Romaniei. Totusi... daca mistretii aia se puneu toti umar in umar si incepeau sa-i alerge pe baietii cu mustati stufoase... cred ca rezultatul masacrului era altul. Sper ca si oamenii din Romania sa se aseze umar in umar si se la futa una peste fata cretinilor care se mai tin cu cateva degete de putere!

Coiotu' - Trooper


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: