Trooper s-au intalnit cu prim-ministrul bulgar

de Morrison

Trooper s-au intalnit cu prim-ministrul bulgar
In acest weekend, Trooper s-au intalnit cu prim-ministrul bulgar, Serghei Stanisev. Intalnirea a avut loc inaintea concertului pe care Trooper l-au sustinut la Balkan Motor-Rock Fest de la Veliko Tarnovo, Bulgaria, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri internationale de motoare din sud-estul Europei.

Intalnirea dintre Trooper si premierul bulgar Stanisev a fost propusa de organizatori si a avut loc in backstage in prezenta televiziunii nationale bulgare, a altor televiziuni, precum si a fotografilor de presa.

Premierul, recunoscut pentru pasiunea sa pentru motoare si pentru muzica rock, a sosit la festival ca un simplu motociclist, in geaca de piele neagra, si si-a pastrat tot timpul casca de motor pe brat. Serghei Stanisev s-a interesat de activitatea baietilor si a vrut sa stie daca sunt pentru prima data in Bulgaria. Trooper au marturisit ca au vizitat Bulgaria de nenumarate ori si ca au vazut acolo concerte ale unor nume mari ale rockului mondial.

La finalul intalnirii, Trooper i-au daruit premierului boxset-ul "Trooper 12 ani-Amintiri" si un tricou oficial Trooper.

Imediat dupa aceasta intalnire, televiziunea nationala bulgara a luat un scurt interviu trupei.

Concertul Trooper a avut loc dupa festivitatea de deschidere oficiala a festivalului, la care au participat prim-ministrul Serghei Stanisev si primarul orasului Veliko Tarnovo. Concertul s-a derulat in prezenta a catorva mii de oameni si a fost filmat integral de o echipa a televiziunii nationale bulgare, urmand sa fie difuzat la Canalul 1 in luna septembrie.

Show-ul din Bulgaria a reprezentat o premiera pentru Trooper, fiind prima invitatie de a canta in afara Romaniei, a durat aproape 2 ore, playlistul cuprinzand nu mai putin de 16 piese, si a fost un succes deplin. Publicul a cantat impreuna cu Coiotul, solistul Trooper, si a cerut cu insistenta un bis, onorat de baieti cu piesa "Rock and roll" a celor de la Led Zeppelin.

Seara de 22 august s-a incheiat in clubul Melon, cu un jam session sustinut de baietii de la Trooper si Ahat- cel mai iubit grup de heavy-metal din Bulgaria.

Seria concertelor Trooper din aceasta vara continua pe 30 august, cand Trooper sunt asteptati la Heavy Riders Motorcycle Club, festivalul motociclistilor de la Paulesti (8 km distanta de Ploiesti).




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: