Trupa de deschidere la Deep Purple

de Morrison

Trupa de deschidere la Deep Purple
Pentru organizarea concertului Deep Purple, care va avea loc miercuri, 31 octombrie, pe stadionul Cotroceni, Modus Production intentiona sa invite in deschidere una sau mai multe trupe romanesti. Managementul Deep Purple a anuntat insa ca legendara trupa va veni inclusiv cu formatia de deschidere. Numele acesteia a fost comunicat in urma cu o saptamana: "Joanna and The Band". Nu se cunosteau detalii despre aceasta formatie, nu se stia nici macar nationalitatea acesteia.

Atunci cand organizatorii turneului pe plan international au trimis detalii despre trupa de deschidere, totul staff-ul din Romania a avut o mare surpriza: "Joanna and The Band" e formata doar din romani!


Raul Kusak pian si clape cel mai aplaudat pianist din Romania in acest moment. El compune si canta impreuna cu cei mai mari muzicieni, in acelasi timp.

Nicu Patoi chitara numarul unu in Romania in acest moment, bine cunoscut interpret si orchestrator, gazda la "Taverna", celebrul show de pe TVR.

Adrian Tetrade tobe un instrumentist aplaudat si un cunoscut profesor al unei intregi generatii de percutionisti, demonstrator pentru "Sabian Drums ".

Shebi bass un instrumentist incredibil, carismatic si inventiv

Rares Totu chitara un cantaret de rock si blues incredibil, binecunoscut si iubit in Romania

Joanna Hartescu voce plina de forta si carisma, "the blues babe ", una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete de blues si jazz personalitate puternica si voce asemenea."

Joanna este de fapt Ioana Hartescu. Am intrebat-o cum a ajuns sa cante in deschidere la Deep Purple, o onoare pe care multe trupe si-ar fi dorit-o. "Prin managerul meu nu, nu e din Romania. Am trimis niste materiale la managementul Deep Purple. Ei ne-au raspuns ca tocmai incep un turneu in Europa si prima tara este chiar Romania. Ne-au invitat sa cantam in deschidere. Speram ca nu e ultima colaborare cu Deep Purple. "

"Joanna and The Band" a fost prezenta multi ani pe scena cluburilor si a festivalurilor din Romania, sub aceasta denumire sau ca "Joanna and Midnight Express". Componenta era aproape identica. Nicu Patoi este cel mai nou venit in trupa. Chiar daca Ioana Hartescu locuieste de trei ani in Quatar, muzicienii au pastrat legatura, ca prieteni, dar si ca artisti. Fiecare dintre ei s-a implicat in prestigioase proiecte in paralel: Nicu Patoi a cantat cu Stefan Banica, cu Berti Barbera, face parte din echipa emisiunii " Dansez pentru tine", Adrian Tetrade a cantat cu Kappa, Monoid, Riff, Big Band Gaio, Old Timer Dixieland Band, Feronni Massimo Orchestra, Trans Expres, Jazzy Bones, Sarmalele Reci, Verbys, Royce, No Limit, We Together, Midnight Expres, R.A.K., Paula Seling, Bmg, AG Weinberger, Marcel Pavel, Compact, Adrian Berinde. Rares Totu a cantat in afara tarii, a infiintat trupa Transilvania Express, devenita apoi Midnight Express., Nightlooser, Erwin Dooms, Ramona Nerra, Ingrid Peters, Balog Bartolomeo, Las Vegas etc

Reunita, trupa revine in atentia publicului din Romania intr-un mod memorabil: in deschiderea super-concertului Deep Purple.

Biletele pentru concertul Deep Purple pot fi achizitionate prin reteaua de magazine Diverta, magazinul Muzica, Stadionul Cotroceni si online de pe site-urile: www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro. Pentru noutati urmariti si site-ul www.gigs.ro.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: