URLA !!! Si castiga bilete la Judas Priest

de Morrison

URLA !!!  Si castiga bilete la Judas Priest
METALHEAD si Emagic iti ofera 6 invitatii la concertul Judas Priest din Bucuresti din data de 11 iulie ! Ba chiar iti ofera si bonus 3 abonamente pe toate zilele la B'EST FEST, cel mai mare festival din Romania !

Adica 3 norocosi pe langa Judas Priest, poti merge cu un prieten si la fesivalul care va avea loc intre 4 si 6 iulie la Romexpo si pot vedea trupe precum: Kaiser Chiefs, Cypress Hill, Alanis Morissette sau Manic Street Preachers !

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la acest concurs?

Pai ai trei variante cu sanse de castig mai mici sau mai mari ! O poti alege pe care vrei, evident

Trimite la contact@metalhead.ro pana pe 1 iulie:




A) - raspunsul la intrebarea: "Ce inseamna Judas Priest?"

B) - un fisier audio sau video in care ne fredonezi un vers doua Judas Priest (scream-urile sunt notate cu puncte suplimentare !!!!)

C) - un jpg sau bmp (adica o imagine) cu cea mai tare coperta de album Judas Priest, facuta de tine evident !




Un juriu format din notabili reprezentanti ai forumului METALHEAD va alege castigatorii ! Nu uita ! Varianta B iti ofera cele mai mari sanse de a castiga si abonamentele bonus !

Nu uita sa specifici numele, orasul, si un numar de telefon ca sa te contactam in caz ca vei castiga ! Subiectul e-mailului sa fie " Concurs JUDAS - METALHEAD "

Succes !



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: