Un film horror cu vampiri pentru rockeri

de Morrison

Un film horror cu vampiri pentru rockeri
Twilight, filmul horror pentru adolescenti realizat dupa celebrul roman al scriitoarei Stephenie Meyer, va fi lansat in cinematografe in luna decembrie.

In regia lui Catherine Hardwicke, filmul va avea o coloana sonora compusa exclusiv din piese rock.

Una dintre piesele de pe coloana sonora a filmului Twilight va fi o noua piesa a celor de la Muse. Alti artisti care vor aparea pe soundtrack-ul horror-ului sunt Paramore, care au compus cateva piese special pentru acesta.

Catherine Hardwicke este de parere ca adolescentii care asculta muzica rock se vor indragosti nebuneste de acest film.

Iata, pe scurt, subiectul romanului Twilight: Isabella Swan se muta cu familia din Arizona in Washington, unde este privita ca o rebela antisociala de catre colegii sai de scoala. Desi multi adolescenti se lupta ca sa-i atraga atentia, Isabella se indragosteste de un tanar rebel care o ignora si care, in plus, este vampir. La un moment dat, fata este rapita de un clan de vampiri si lucrurile iau o turnura dramatica cand in scena intra nimeni altul decat Edward...mai multe aflati urmarind filmul Twilight.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: