Zdob si Zdub raniti intr-un accident

de Morrison

Zdob si Zdub raniti intr-un accident
Membrii trupei Zdob Si Zdub au fost raniti intr-un accident de circulatie produs sambata dimineata la granita dintre Ucraina si Republica Moldova.

Accidentul s-a produs din cauza unui alt microbuz care nu a acordat prioritate si a intrat cu peste 100 kmh in microbuzul formatiei, care s-a rostogolit de trei ori, a declarat impresarul trupei, Corneliu Ladin.

Accidentul s-a produs in orasul Vadul lui Voda, iar soferul microbuzului care a produs accidentul era in stare avansata de ebrietate, potrivit NewsIn.

Sunetistul se afla in starea cea mai grava, el avand clavicula rupta. Solistul trupei are probleme la spate, iar bateristul a suferit leziuni la un picior. Toti au fost raniti de cioburile care au sarit in momentul in care parbrizul microbuzului s-a spart.

Artistii de la Zdob si Zdub, impreuna cu sunetistul lor, mergeau spre Kiev, unde urmau sa sustina un concert.

Membrii trupei sunt internati acum la un spital din Chisinau. Ei sunt in stare de soc, dar se afla in afara oricarui pericol.

Ulterior, inspectorul Politiei rutiere Ion Roscovan a declarat pentru NewsIn ca accidentul a avut loc la ora 1.00 noaptea, pe traseul Chisinau - Vadul-lui-Voda, la 300 de metri de podul de peste Nistru. Microbuzul in care se afla trupa Zdob si Zdub a fost lovit de un altul, condus de un sofer in stare de ebrietate si fara permis de conducere.

Formatia Zdob si Zdub a fost infiintata in 1994, dar a devenit mai cunoscuta dupa ce in 1998 s-a orientat catre folclorul romanesc si moldovenesc, punandu-si muzica pe versuri romanesti.

In 2005 Zdob si Zdub a reprezentat Republica Moldova in finala concursului Eurovision, unde s-a clasat pe locul 6. De-a lungul timpului, a sustinut numeroase turnee in Rusia, Ucraina, Republica Moldova si Romania, precum si in Germania, Olanda, Serbia, Ungaria si Italia.

Ziare.com


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: