Zvon: Concert AC/DC in Romania (Update)

de Morrison

Zvon: Concert AC/DC in Romania (Update)

Pe site-ul oficial AC/DC se anunta un concert in Romania pe 16 mai 2010 !

Locatia se pare ca va fi Piata Constitutiei din Bucuresti. Vor invitati speciali in deschidere adusi chiar de trupa. Vom afla exact cine in ianuarie.

Concertul va fi organizat de D&D East Entertainment si Marcel Avram. Biletele vor fi disponibile in Romania prin reteaua Eventim.ro

Mai multe detalii gasiti aici:

Concert AC/DC in Romania pe 16 mai 2010


Dupa cum va anuntatm si pe METALHEAD acum ceva vreme, EuropaFm sare cu bomba ca un posibil concert AC/DC in Romania ar urma sa aiba loc pe 13 mai 2009, locul desfasurarii evenimentului nefiind inca stabilit.

Update: 11.01 - Contactati telefonic, E-magic au declarat ca "Zvonurile sunt zvonuri si nu avem cum sa le combatem sau comentam".

Potrivit lui Mihai Dinu, director muzical la un important post de radio printre locurile luate in calcul de organizatori se afla zona din fata Casei Poporului, in spatele Palatului Copiilor sau in fata pavilionului central Romexpo. Nu este exclus nici parcul Izvor.

AC/DC si-a anuntat intentia de a ajunge in majoritatea tarilor europene, cu ocazia turneului mondial "Black Ice", informatia potrivit careia ar urma un concert in Romania fiind veficulata de acum doua luni. Stiumuzica.ro dezvaluie insa in premiera ca negocierile au avansat si data evenimentului pare deja batura in cuie.

"Black Ice" este primul album al trupei australiene dupa opt ani de pauza, iar specialistii apreciaza ca acesta este de departe cel mai bun produs muzical al trupei.

Conform informatiilor de pe piata, onorariul AC/DC ar ajunge undeva la 1.500.000 de euro, fiind una dintre cele mai scumpe trupe ale momentului.

Sursa: www.europafm.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: