Nu, nu ai voie sa faci poze la concertele A Perfect Circle

de Cristi Nedelcu

Nu, nu ai voie sa faci poze la concertele A Perfect Circle


Cand mergem la un concert, de cele mai multe ori facem si cateva poze. Nu insa si cand e vorba de un concert al celor de la A Perfect Circle.

Cei de la A Perfect Circle iau foarte in serios asa numita 'No Photos Policy'. Daca ridici telefonul in aer pentru o poza vei fi dat afara din locatie.

Acest lucru s-a intamplat la concertul sustinut de formatie in Brooklyn. Cu toate ca locatia era impanzita de anunturi conform carora fotografiatul era strict interzis, cativa spectatori nu le-au luat in serios. Chiar inainte de inceperea concertului a fost transmis un mesaj pe ecranul de pe scena. Rezultatul incalcarii acestei reguli a fost evacuarea celor care au fost prinsi asupra faptului.

Peste 60 de participanti au fost dati afara de cei de la securitate pentru ca au incercat sa fenteze regula impusa de formatie si managementul acesteia.

Poze Poze pentru articole - A Perfect CircleDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook