Abigail a ramas fara Razvan Alexandru dar orice sfarsit e un inceput

de Morrison

Abigail a ramas fara Razvan Alexandru dar orice sfarsit e un inceput


Unul din fondatorii trupei Abigail, Razvan Alexandru (chitara, voce), a decis ca dupa 21 de ani sa se retraga din trupa si a anuntat ca va activa pe viitor in cadrul She Walks In Beauty. Declaratia sa integrala o gasiti mai jos.

Parerea noastra e ca scena de doom metal a pierdut un mare om fara de care probabil ar fi aratat cu totul altfel. Ii uram mult succes si sa nu uitam ca orice sfarsit e un inceput. Am fost si colegi o buna perioada de vreme asa ca tot ce speram e sa-si gaseasca in sfarsit linistea in ceea ce face mai bine, muzica.

Mai jos, cuvintele sale iar si mai jos ultimul show sustinut alaturi de Abigail saptamana trecuta in fabrica.

"Salut, vine un moment incare ceea ce vrei sa anunti te face sa simti ca iti fuge pamantul de sub picioare.

In sfarsit, am petrecut 21 de ani frumosi si urati, in acelasi timp, in cadrul Abigail, insa e timpul pentru mine sa ma retrag. Toata lumea asociaza formatia cu persoana mea, insa vreau sa va rog sa nu o mai faceti. Conform intelegerii cu (unii dintre) colegii mei, formatia va continua sau cel putin asa sper eu, caz in care ma voi vedea nevoit sa scot eu albumul ala pana la urma. Ce vor decide ei, probabil vom afla impreuna azi sau aiurea.

Motivele plecarii mele nu au legatura cu intamplari externe trupei, dupa cum unii s-ar grabi sa faca afirmatii, ci sunt strict personale. Asta e decizia mea si va rog sa o respectati. Este o decizie pe care eu am luat-o inca din data de 14 februarie si pe care am intentionat sa o anunt in cadrul ultimului concert tinut vineri seara, un concert extraordinar, dealtfel si ma bucur ca s-a intamplat sa fie si ultimul pentru mine sub acest nume.

Multumesc celor care au avut incredere in mine si partenerilor nostri, le voi intoarce favorurile cum voi putea.

Pana atunci, o sa va anunt ca noul meu proiect va purta numele She Walks In Beauty si va fi doar un proiect de studio facut in liniste."

RDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook