Abscess se destrama insa revine Autopsy

de Buvnitz

Abscess se destrama insa revine Autopsy

Asbcess, grupul american format din Chris Reifert (tobe/voce, ex-Death/Autopsy), Clint Bower (chitara/voce, Hexx), Danny Coralle (chitara, ex-Autopsy) si Joe Allen (bass, ex-Von), s-au destramat.

Reifert a declarat: 'Clint Bower a decis sa renunte la trupa din motive personale si pentru ca ii respectam enorm munca am decis sa punem capat trupei dupa 16 ani de activitate. Fara Bower nu poate exista Abscess. Credem ca este momentul perfect pentru a incheia acest capitol.

'Pe de alta parte anuntam reformarea oficiala Autopsy. Eric Cutler si Danny Coralles vor ocupa postul de chitaristi, Chris Reifert se va ocupa de tobe si voce iar Joe Trevisano va fi basistul grupului. Autopsy este acum o trupa full-time.'

'Lucram deja la un nou album ce va fi ulterior lansat sub egida Peaceville Records alaturi de un DVD.'

'Tot ce putem oferi acum este mai multa brutalitate.

Shitfun, albumul semnat de formatia Autopsy si lansat in 1995 sub egida Peaceville Records, este acum disponibil si in format vinil sub egida Night Of The Vinyl Dead.

Shitfun poate fi comandat aici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: