2000 de bilete la AC/DC vandute in strainatate prin reteaua Eventim

de Astaroth Priestess

2000 de bilete la AC/DC vandute in strainatate prin reteaua Eventim

Concertul AC/DC din 16 mai, o productie Marcel Avram, impreuna cu D&D East Entertainement si East European Concert, este asteptat cu multa nerabdare nu numai de fanii din Romania. Un val de aproximativ 2000 de straini si-a anuntat prezenta la concertul pe care formatia AC/DC il va sustine in Piata Constitutiei din Capitala.

Recomandari, acces si reguli pentru concertul AC/DC

Informatii utile despre concertul AC/DC din Bucuresti

Cei aprozimativ 2000 de straini si-au achizitionat bilete de pe site-ul www.eventim.ro sau din retelele locale Eventim. Cei mai multi vin din Italia, dar sunt si fani care vin de la distante considerabile: Australia, Japonia, SUA.

Biletele au fost puse in vanzare in exclusivitate prin Reteaua Eventim.ro, singura agentie de ticketing din Romania care distribuie si in strainatate bilete pentru evenimentele autohtone.

Reteaua Eventim.ro cuprinde peste 600 de puncte de vanzare, si se extinde pe zi ce trece. Mai nou, biletele Eventim.ro se distribuie si prin magazinele Orange.

Reteaua Eventim.ro are ca principale puncte de distributie magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti si site-ul www.eventim.ro, care ofera informatii in timp real si posibilitatea de achizitionare a biletelor online, direct de pe planul locatiei, punand la dispozitia cumparatorilor multiple metode de plata si livrare.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: