Ac/Dc despre noul album

de Morrison

Ac/Dc despre noul album
Brian Johnson a declarat ca fratii Young, muncesc din greu la noul material. Malcom si Angus se afla in studio, unde pregatesc albumul, precum si un nou turneu mondial. Cantaretul a spus ca AC/DC pregateste un moment cu adevarat special. Momentan, Johnsaon participa la turneul Classic Rock, alaturi de basistul Cliff Williams.

Krik Hammett despre Metallica

Hammett a declarat despre noul album Metallica, ca va avea un sound asemanator cu ..And Justice For All. Trupa a realizat 22 de piese, insa pe album vor exista maxim 14. De productia albumului se ocupa Rick Rubin (Slipknot, Audioslave, Slayer, System Of A Down, Red Hot Chili Peppers). Inregistrarile au loc in studiourile Sound City. Data lansarii este programata pentru inceputul lui februarie, 2008.

Slayer in turneu cu Manson

Chitaristul Slayer, Kerry King a declarat ca turneul alaturi de Manson, are un potential enorm. Totu depinde de prestatia acestuia. Trupa nu il cunoaste pe artist atat de bine, insa sunt impresionati de show-ul prestat de cantaret.

In alta ordine de idei, Kerry a declarat ca zvonurile privind despartirea trupei, sunt total nefondate. Chitaristul a declarat ca inca nu stie ce se va intampla cu trupa, insa in nici un caz nu se vorbeste despre o destramare Slayer.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: