AC/DC lucreaza la un nou album

de Morrison

AC/DC lucreaza la un nou album
Potrivit site-ului spaniol RafaBasa.com, formatia AC/DC lucreaza de ceva timp la un nou album de studio, care ii va urma lui Stiff Upper Lip, din 2000.

AC/DC colaboreaza pentru acest album cu producatorul Robert John Mutt Lange. Albumul, al carui titlu provizoriu se pare ca este Strap It On (un nume la care trupa s-a gandit inca de acum cativa ani), ar putea fi lansat la sfarsitul lunii aprilie.

Conform Adatez Inc, tobosarul Phillip Rudd al trupei AC/DC, a pledat vinovat in procesul pe care acesta in are pe rol unde este acuzat de asalt, pe 26 decembrie 2007. Decizia sa a fost luata in urma diminuarii sentintei si a acuzatiilor de catre politia locala. Judecatorul RObert Kerr l-a lasat sa scape fara o condamnare.

Dave Evans a vorbit intr-un interviu pentru Blasting-Zone.com despre adevaratele motive care au dus la despartirea sa de AC/DC.

"Gelozia, invidia, cred ca a fost principalul motiv care a dus la separarea noastra", spune Dave Evans.

"Ceilalti membrii erau invidiosi ca nu aveau la fel de mult succes ca si mine cu fetele si cu
restul. Acest lucru ma enerva atat de tare incat in final am decis sa petrec dupa concerte fara
ei, De atunci, lucrurile n-au mai mers deloc bine", recunoste solistul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: