AC/DC NU concerteaza in Europa

de Morrison

AC/DC NU concerteaza in Europa
Dupa ce au dezmintit zvonurile potrivit carora s-ar afla in studio, inregistrand un nou album care se va intitula Strap It On, membrii trupei AC/DC dezmint de asemenea ca ar sustine cateva concerte in Europa la sfarsitul lunii ianuarie.

Surse din staff-ul trupei au declarat ca sunt sanse destul de mici ca AC/DC sa intre curand in studio pentru a inregistra un nou material.

Ambele zvonuri, atat cel privitor la un turneu european cat si cel referitor la un nou album de studio, fusesera lansate de doua publicatii din Spania.

Noul DVD al celor de la AC/DC, intitulat Plug Me In, a fost recompensat cu discul de platina de catre Recording Industry Association of America, pentru vanzarile inregistrate in prima saptamana de la lansare.

Plug Me In a intrat pe prima pozitie in Billboard Top Music Video la cateva zile de la lansarea sa, care a avut loc pe 16 octombrie 2007.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: