FanClub AC/DC
membrul favorit al trupei AC/DC |
![]() acdcfanstefa99 |
|
Trebuie sa fii logat si sa faci parte din Fanclub ca sa raspunzi la acest mesaj. Intra in Fanclub |
|
solitary666 la 20 Mai 2010 chuck norris |
angus_young la 20 Mai 2010 Toti |
ThE.JoKeR la 20 Mai 2010 sunt satul...toti il venereaza pe bon scott de parca e un zeu...angus si cu brian fac toata formatia. |
solitary666 la 21 Mai 2010 nu il venerez |
ThE.JoKeR la 23 Mai 2010 daca nu era bon scott nu exista albumul back in black |
rockislife la 24 Mai 2010 Mie mi se pare ca si Brian canta bine ...totusi..este o mica diferenta intre Bon si Brian pe care nu o stiu, spre rusinea mea. |
solitary666 la 24 Mai 2010 pai da adica ati vazut toti ce show au facut si fara bon. |
OzzyOsbourne la 11 Iunie 2010 Bun , deci eu am citit cartea Ac/Dc , si e foarte clar ca nu Angus e creierul formatiei , ci Malcolm fratele mai mare al lui .
Malcolm l-a lasat intotdeauna pe Angus sa fie un showman |
tony_toni78 la 24 Iunie 2010 Malcolm face toata treaba pe acolo , Angus mai mult il ''urmareste'' la riff''uri etc |
ddiannaro la 27 August 2010 Dupa cum spune dl de mai sus, Malcom este / a fost cel care a dictat toata treaba in formatie. Oricum, fiecare are rolul lui si formeaza un tot bine inchegat si formidabil. |
RobertCodescu la 28 Decembrie 2010 BTIAN JOHNA JOHNSON !!!!!!!! |
Lya la 02 Decembrie 2011 Sincer ar fi pacat daca am avea un singur preferat eu ador ACDC,toti sunt buni in cea ce fac si membri trupei se completeaza unu pe celalalt |
Termeni si conditii (privacy policy)
Contact si RSS
Cumpara publicitate
Sitemap
© copyright 2004 - 2012METALHEAD.ro
Muzica Noua Metal Videos
Radio Zu Live
Kiss Fm Live Regulament Concursuri Rock FM Concert Red Hot Chili Peppers in Romania Rezervari Cluburi Rock The City 2012
Toate versurile, tabulaturile, videoclipurile si pozele de pe acest sunt proprietatea posesorilor de drepturi ale acestora. Ele sunt publicate pe site in scop educational si informativ.