FanClub AC/DC

Intra in Fanclub

Adauga un mesaj nou Adauga POZE

The Greatest AC/DC Song
Postat la: 04 Iulie 2010

Hi everyone! Mai demult v-am intrebat care este membru vostru favorit din cea mai tare trupa din toate timpurile:AC/DC! Acum as vrea sa va intreb care sunt 10 cantecele voastre favorite de la AC/DC. Ale mele: 10. Jailbreak (1975) 09. T.N.T. (1975) 08. The Jack (1975) 07. Let There Be Rock (1977) 06. For Those About To Rock (We Salute You)(1981) 05. Thunderstruck (1990) 04. Hells Bells (1980) 03. You Shook Me All Night Long (1980) 02. Highway To Hell (1979) 01. Back In Black (1980).

acdcfanstefa99

Trebuie sa fii logat si sa faci parte din Fanclub ca sa raspunzi la acest mesaj. Intra in Fanclub

solitary666 la 04 Iulie 2010

grea intrebare 10.back in black 9.rock n roll train 8.dirty deeds done dirt cheap 7.let there be rock 6.hells bells 5.you shook me all night long 4.for those about to rock 3.shoot to thrill 2.thuderstruck 1.highway to hell as mai spune si de war machine whole lotta rosie fire your guns si stiff upper lip..as putea sa inlocuiesc ultimele pozitii cu aceste cantece usor.adica sunt prea multe cantece ac/dc care imi plac foarte mult deci nu pot sa aleg doar 10.dar prima e fara indoiala highway to hell prima piesa a lor pe care am auzito

acdcfanstefa99 la 05 Iulie 2010

mda....si mie imi plac foarte multe...am o gramada de albume si lea-am ascultat pe toate..High Voltage,Dirty Deeds Done Dirt Cheap,Powerage,Back In Black,For Those about To Rock,Fly On The Wall,The Razors Edge,Live 2 CD Collector''s Edition,Black Ice si Iron Man 2. Mai am DVD-urile Family Jewels,And Then There Was Rock,Stiff Upper Lip Live In MUnich,neoriginal,Backtracks,mai am de asemenea un CD "The Very Best",2 Carti:Cele Doua Fete Ale Gloriei AC/DC si Maximum Rock''n''Roll, revistele AC/DC Story Rock Legends,si VIP,Cornite d-alea cu lumina,de la concert,am fost,o bratara cu sigla AC/DC si cu tinte,din Franta,multe poster si un tricou! HAIL AC/DC!

rockislife la 06 Iulie 2010

Cel mai mult, dar cel mai mult imi plac aceste cantece: You Shook Me All Night Long, Highwat to Hell,School Days, Whole Lotta Rosie, What do you do for money Honey, Back in Black, Thunderstruck, The Jack, High Voltage si T.N.T.

solitary666 la 06 Iulie 2010

eu am urmatoarele albume:if you want blood you''ve got it,live,high voltage,dirty deeds done dirt cheap,highway to hell,back in black,for those about to rock we salute you,the razor''s edge,stiff upper lip,black ice,iron man 2 si backtracks.am si dvd-urile live at donnignton si family jewels,un poster cu angus live at donnington si vreo 2-3 tricouri cu ei.tot ce mai vreau si nu gasesc este albumul let there be rock.a si mai am biletele de la cele 2 concerte in care iam vazut live:pe 14 mai 2009 la paris si cu un an si 2 zile mai tarziu la bucuresti 2 cornite una de la fiecare concert si cartea maximum rock n roll

numaiu la 15 August 2010

RIFF RAFF

RavenEye la 20 August 2010

Mama vorbim de AC\\DC Toate melodiile lor sunt bune Hai sa incercam totusi sa facem un top 10 10.Thunderstruck, 9.Big Gun, 8.Back in Black, 7.TNT, 6.You Shook Me, 5.Highway to Hell, 4.Shoot to Thrill, 3.For Those About Rock, 2.Jailbreak si pe primul loc vine Hell''s Bells. Categoric melodia mea preferata.

Guns_N_ROses la 24 August 2010

1.TNT 2.THUNDERSTRUCK 3.BACK IN BLACK 4.HIGHWAY TO HELL 5.SHOOT TO THRILL 6.YOU SHOOK ME ALL NIGHT LONG 7.HELLS BELLS 8.MONEYTALKS 9.WHO MADE WHO 10.WAR MACHINE ORICUM TOATE MELODIILE LOR SUNT DE 5 STELE!!! (24 AUGUST 2010)

ddiannaro la 27 August 2010

Pe masura ce tot ascult, parca imi plac toate, pentru ca stilul este incredibil de tare! Dar... 1. Thunderstruck 2. TNT 3. Highway to Hell 4. Fire Your Guns 5. Let it be Rock 6. It''s a long way to the top 7. Jailbreak 8. Hell''s Bells 9. The Razor''s Edge 10. Stiff Upper Lip...parca nu ma pot opri!

RobertCodescu la 08 Octombrie 2010

Cele mai bune 10 piese AC/DC sunt cele de pe următorul album !!!!!!!!!!!

deltax52 la 17 Noiembrie 2010

foarte tare

Vezi toate mesajele