Phil Rudd e convins de intoarcerea lui in AC/DC

de Cristi Nedelcu

Phil Rudd e convins de intoarcerea lui in AC/DC


Momentan, Phil Rudd are probleme destul de serioase cu legea, fapt ce a dus si la excluderea sa din AC/DC.

Acesta insa este de parere ca nu i-ar lua mai mult de 'cinci minute' sa il convinga pe Angus Young sa il reprimeasca in trupa.

Tobosarul a vorbit cu cei de la Rolling Stone spunand ca singurul impediment este dat de faptul ca ii este interzis sa calatoreasca, ca urmare a pedepsei de arest la domiciliu pe care o are in momentul de fata. Cu toate acesta, Rudd a incalcat unele prevederi impuse de justitie iar in toamna va aparea din nou in fata instantei, fiind posibil sa primeasca o pedeapsa de pana la 1 an cu executare.

Iata ce a declarat tobosarul pentru Rolling Stone:

"All I’m looking for is an opportunity to step back up... Once I get back my freedom to travel, I’ll hopefully be heading straight back to whatever they’re doing. I feel great. Better than I’ve ever felt before. I’m very keen to get back in the saddle...Me and Angus kicked serious a*s and he knows if I was there, it would be better... I know he knows that, because I’ve proven it before. Just give me five minutes in a room with him and I’ll get my job back. I promise ya. I was doing hard personally and did some things I probably shouldn’t have done. We’ve all got our cross to bear."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: