Scotienii i-au facut statuie lui Bon Scott (AC/DC)

de Andreea Gherfi

Scotienii i-au facut statuie lui Bon Scott (AC/DC)


Pe data de 30 Aprilie, in oraselul Kirriemuir din Scotia, o statuie ce il intruchipeaza pe legendarul Bon Scott a fost dezvaluita cu multe emotii sub privirile localnicilor prezenti.

Statuia de bronz a prins chip sub mainile sculptorului John McKenna, iar existenta ei a fost posibila dupa doi ani in care micuta comunitate scotiana a strans fonduri si donatii din partea fanilor AC/DC.

McKenna a declarat in fata publicului prezent: "When I was a kid, I used to listen to Bon Scott and when I did that, I never in a million years thought I'd be a sculptor and never thought I'd be making a statue of Bon Scott, the son of Kirriemuir, this musical icon. This has happened because fans from all over the world donated money for this statue, it wouldn't have happened otherwise."

Statuia reprezinta un omagiu adus muzicianului Bon Scott care ar fi implinit 70 de ani pe data de 9 Iulie. Locuitorii din Kirriemuir sunt mandri ca un asemenea artist a locuit in oraselul lor si deschid, pe aceasta cale, o invitatie tuturor fanilor AC/DC pentru a vizita locurile in care Bon Scott s-a transformat in muzicianul legendar.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: