Vocalul trupei 'Thunderstruck' a fost la un pas de a-si implini visul alaturi de ACDC

de Andreea Gherfi

Vocalul trupei 'Thunderstruck' a fost la un pas de a-si implini visul alaturi de ACDC


Lee Robinson este simplu un muncitor in constructii din Carolina de Nord care are o pasiune foarte mare pentru formatia ACDC, atat de mare incat a format o trupa tribut ACDC intitulata 'Thunderstruck'.

Dupa ce Brian Johnson a fost nevoit sa paraseasca formatia, pentru a-si respecta contractele, ACDC au nevoiti sa ii gaseasca rapid un inlocuitor fostului lor vocalist. Lee Robinson a fost descoperit de catre basistul Cliff Williams via YouTube, iar Jeff 'Angus' Young a fost cel care l-a chemat la o auditie. In final, Lee nu a fost ales ca vocalist, pierzand postul in avantajul lui Axl Rose.Cu toate acestea, Lee Robinson a fost la un pas de a-si implini cel mai mare vis, si anume sa cante alaturi de ACDC.

"Once they started playing I was just excited and was just standing there like, 'What the hell. I’m playing with AC/DC.' Chris Slade hit the drums so hard I kept moving forward because I thought it was Angus behind me. Even just standing there playing in rehearsal, Angus had enormous energy."

Dupa ce auditia a luat sfarsit, membrii ACDC l-au rugat pe Lee Robinson sa pestreze totul secret pana cand va exista un comunicat oficial din partea trupei.

“They didn’t want a Brian Johnson copy. They wanted someone who could make it their own.”



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: