Biografie Accept



Accept

Genuri muzicale:
SpeedHeavy

Trupe similare:
Metallica  Truda  Iron Maiden  AC/DC  Guns N Roses  Slayer  Ozzy Osbourne


Accept sunt o formatie germana de heavy metal formata la inceputul anilor `70 de catre Udo Dirkschneider, actualul solist al trupei U.D.O.
Accept s-au infiintat in orasul Solingen. Sunt considerati a fi inovat stilurile speed metal si power metal.
Timp de cativa ani, formatia a suferit numeroase schimbari de componenta, ceea ce a tinut-o departe de mainstream si le-a asigurat o prezenta sporadica la diferite festivaluri. Albumul de debut, self-titled, apare in 1979. Doi dintre membrii fondatori pasasesc trupa dupa lansarea acestuia. Cu toate astea, urmatorul material de studio, "I'm a Rebel", apare doar un an mai tarziu, urmat in 1981 de "Breaker".
"Restless and Wild", din 1982, are caracteristicile genului care va fi denumit speed metal.
Albumul "Restless and Wild", din 1983, aduce succesul formatiei Accept. Este un material conceptual, care trateaza teme precum politica, sexualitatea si relatiile interumane. Un an mai tarziu Accept iau parte la festivalul Monsters of Rock.
In 1989, apare "Eat the Heat", primul album fara Udo Dirkschneider la voce. Postul de vocal este luat de David Reece.  
In 1990, Udo se intoarce, hotarat sa relanseze trupa. "Objection Overruled", unul dintre cele mai importante momente din discografia Accept, iese pe piata in 1993.
Ultimul album pana in prezent este "Predator", din 1996. Udo si-a continuat activitatea muzicala alaturi de trupa sa, U.D.O.
In anul 2005, trupa s-a reunit pentru un scurt turneu, care s-a incheiat cu concertul sustinut la Monsters of Rock, la Kavarna in Bulgaria.


Stil: heavy metal, speed metal


Componenta:
Udo Dirkschneider - voce
Wolf Hoffmann - chitara
Jorg Fischer - chitara
Peter Baltes - bass
Stefan Kaufmann - tobe


Discografie:
Accept (1979)
I'm a Rebel (1980)
Breaker (1981)
Restless and Wild (1982)
Balls to the Wall (1983)
Metal Heart (1985)
Russian Roulette (1986)
Eat the Heat (1989)
Objection Overruled (1993)
Death Row (1994)
Predator (1996)

ACCEPT
www.herman-frank.com
www.myspace.com/germanmetalgodsaccept


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook