Acheron are doi chitaristi noi in componenta

de Astaroth Priestess

Acheron are doi chitaristi noi in componenta

Formatia Acheron a adaugat in componenta doi chitaristi noi, Art Taylor si Eric Stewart, fosti membri ai trupelor Wehrwolfe, respectiv Mangled Faith si Infernal Death.

Despre venirea celor doi chitaristi, Vincent Crowley, fondatorul Acheron, a declarat: "Aceasta formatie a trecut printr-un proces evolutionist inca din prima zi. Devine din ce in ce mai bine cu trecerea timpului. Am fost foarte multumiti de ultimul album, "The Final Conflict: Last Days Of God" si stiam ca aveam nevoie de doi chitaristi bestiali care locuiau in zona noastra de munca pentru urmatoarele materiale Acheron."

"Art, care deja lucrase cu noi, mi l-a prezentat lui Eric. Impreuna, cei doi sunt o forta cu care sa fii recunoscut! Abia asteptam sa le oferim fanilor noi inregistrari de studio", a adaugat artistul.

Fostul chitarist al formatiei Acheron, Maximus Otworth, nu a mai putut continua drumul alaturi de trupa din cauza distantei mari care ii ingreuna activitatea.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: