Acheron si-a incheiat activitatea muzicala

de Astaroth Priestess

Acheron si-a incheiat activitatea muzicala

Membrii formatiei Acheron au decis, dupa circa 22 de ani de existenta, sa isi inceteze activitatea muzicala, anuland in acelasi timp toate concertele programate pentru perioada urmatoare.

Grupul are la activ 5 albume full lenght, cel mai recent fiind "The Final Conflict: Last Days of God". Discul a fost lansat pe data de 30 aprilie 2009 sub egida Displeased Records si este un material conceptual bazat pe caderea a trei religii importante: crestinismul, islamismul si iudaismul.

Despre destramarea formatiei, Vincent Crowley, liderul grupului, a declarat:

"Dupa un drum de 22 de ani, pun intr-un final capat formatiei Acheron. A fost o calatorie interesanta insa este intr-adevar incheiata acum."

"Stiu ca am mai desfiintat formatia in trecut insa de data asta nu exista cale de intoarcere. Aceasta entitate muzicala si-a urmat drumul si nu am vrut sa patez ceea ce a reprezentat Acheron. Unii oameni nu au fost de acord cu decizia mea dar cred ca stiu ce este bine de facut."

"[...] In final nu mi-a pasat niciodata ce a crezut media despre noi dar am vrut ca fanii sa primeasca intotdeauna 100% [din] Acheron."

"Sunt bucuros ca am reusit sa lansam ultimul nostru album, 'The Final Conflict: Last Days Of God'. Sunt foarte mandru de munca depusa de noi si am fost foarte incantat de raspunsul pozitiv pe care l-am primit in urma lui."

"Cat de ironic sa aiba un asemenea titlu. Foarte potrivit, intr-adevar!"

"'Rites of the Black Mass' a fost inregistrat in 1990 si acum suntem in 2010. Pactul meu de 20 de ani cu Acheron a fost implinit. Dar fiti fara grija, voi fi intotdeauna un ghimpe in coasta a tot ce e sfant (ha ha)."

In incheiere, Vincent a anuntat ca lucreaza la un nou proiect, intitulat Crimson Heroin, insa momentan are nevoie de liniste.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: