Addiction - Meridian/Daymare (piesa noua)

de Buvnitz

Addiction - Meridian/Daymare (piesa noua)


Addiction prezinta cele doua piese "gemene" de pe noul album - Meridian si Daymare, ultimele doua "preview"-uri dinaintea difuzarii intregului album "Genesis". Stati cu ochii pe facebook-ul trupei week-end-ul asta pentru link-ul catre intregul album!

“Genesis e un proiect de suflet pentru fiecare dintre noi, e mai mult decat primul album, e prima dragoste pe care nu o uiti niciodata. E unul dintre motivele pentru care am ales ca tema albumului sa reprezinte “un permanent nou inceput”, am deschis o carte infinita la pagini care pe noi ne-au impresionat si pe care am vrut sa le impartasim tuturor, am deschis la 12 pagini diferite, unice, pagini pline de dragoste, ura, psihoza, confuzie, revelatie, poate chiar si speranta, pagini stranii dar avand un numitor comun: un nou inceput. Genesis.”, a declarat claparul Razvan Popa.

Proaspat iesit din “Sfera”, “Genesis” a incaput pe mainile maestrului Cristi Gram (Phoenix) caruia I s-a incredintat extrem de dificila arta a mixajului audio, ca apoi sa fie forjat de nemtii de la Dreamsound Studios intr-un master care a batut in cuie ce este astazi “Genesis”. Dar ca si la orice alta creatie mai putin palpabila, “Genesis” avea nevoie si de un creator plastic.

Si astfel a aparut Andrei Moldovan (graficianul revistei “Harap Alb Continua”). “Andrei a adus ideea noastra in plan vizual si chiar a imbunatatit-o, ca si orice alt artist, s-a implicat personal in proiect. A adus trecerea epocilor in fatetele din interiorul cercului, a adus Uroborus – sarpele mitic al infinitului – care sa imbrace elementul principal al copertii, “copacul vietii” si nu in ultimul rand a adus calitate vizuala, a definitivat coperta albumului si astfel si albumul in sine.”, a mai declarat Razvan Popa.

Formula actuala “Addiction” este: Victor Apetrei (voce), Razvan Popa (clape), Silviu Paraschiv (chitara), Alex Musat (tobe) si Ionut Draghici (bass).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook