Addiction - Supernova videoclip


Trupa Addiction a lansat primul videoclip profesionist, produs de Costin Chioreanu, artistul cu un portofoliu impresionant de trupe romanesti dar mai ales straine, in cei 10 ani de cand a fondat studioul Twillight13Media.

 

“Colaborarea cu trupa Addiction a fost una extrem de placuta si mai ales interesanta. Cu ajutorul mai multor apropiati ai trupei am putut face niste experimente video pe care eu si Gina ni le doream de mult, care in final au dat sarea si piperul acestui videoclip. "Supernova" nu este un videoclip cu poveste, dar este un videoclip plin de atmosfera, chiar daca vizual descrie "doar" trupa, cantand. Nu sunt un mare fan al videoclipurilor cu poveste, din multe motive, pe care nu are sens sa le mentionez acum.

 

Imi place insa ca videoclipurile sa capteze exact energia muzicala degajata de trupa plus atmosfera piesei in cauza , sub forma unui "ceva", care se gaseste acolo, intre cadre, este doar indus cu ajutorul efectelor si cromaticii, dar nu este explicit. Tot ceea ce vedeti in "Supernova", asa a fost filmat.

Poze Poze_MH - Addiction Videoclip

Cu exceptia corectiei de culoare, totul este "de pe camera", nu s-au folosit efecte post procesare pentru a chinui imaginea, m-am bucurat enorm de rezultatele brute si atunci am luat hotararea doar sa amplific prin montaj si cromatica acea frumusete si naturalete, deja captate”, este parerea lui Costin Chioreanu. In ceea ce priveste muzica Addiction, Costin s-a declarat surprins: “Muzical vorbind, am fost surprins de Addiction.

Poze Poze_MH - Addiction Videoclip

"Supernova" imi aduce aminte de "retetele" de compozitie ce se pot auzi pe ultimele albume In Flames, dar in cu totul alta abordare. Nu avem de a face nicidecum cu o copie, vroiam doar sa subliniez uimirea pe care am avut-o cand am ascultat piesa asta, pentru prima data , nestiind mare lucru de aceasta trupa. Marea majoritate a membrilor trupei sunt foarte tineri iar maturitatea compozitiilor lor nu ma face sa cred decat ca vor ajunge foarte departe”.