Aeon Blank a lansat videoclipul 'I Wish I Had A Gun'

de Cristi Nedelcu

Aeon Blank a lansat videoclipul 'I Wish I Had A Gun'


Aeon Blank a lansat astazi prin Universal Music Romania cel mai nou single si videoclip al formatiei, numit I WISH I HAD A GUN.

Single-ul este primul extras de pe noul album al trupei, care se va numi DYSTOPIA si care va fi lansat in toamna acestui an. Videoclipul poate fi urmarit mai jos.


Avand ca teme principale political corectness-ul si totalitarismul, in special cel de stanga, DYSTOPIA se anunta un album cu tenta politica ce vizeaza in primul rand comunismul, precum si victimele acestei ideologii, care pare ca in zilele noastre cunoaste din ce in ce mai multi adepti, in ciuda realitatii crude a ultimului secol.

I WISH I HAD A GUN este prima colaborare a trupei cu Iustin Surpanelu, realizatorul videoclipului, impreuna cu Sorin Florea.

La filmarile videoclipului au participat actorii Cezar Antal, Tudor Morgovan, Rares Zimbran, Daniel Nuta, Ioana Chiriac si Magda Dimitrescu, carora Aeon Blank le multumeste din suflet.

De machiaje si efecte speciale s-a ocupat Dana Angelescu, iar filmatile au avut loc la Tranzit.ro, prin bunavointa Ralucai Voinea.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: