Rocker's Challenge si Aeon Blank (interviu)

19 Iunie 2014 Buvnitz

Rocker's Challenge si Aeon Blank (interviu)
Share pe Facebook

In perioada 4-5 iulie 2014 ii invitam pe toti iubitorii de muzica rock, activitati outdoor si distractie la cea de-a patra editie a Festivalului Rocker’s Challenge de la Sasca Romana, Cheile Nerei, Caras-Severin.

Astazi stam de vorba cu Aeon Blank.


Ce ati mai facut in ultima vreme si ce puneti la cale pentru viitorul imediat?

Mircea Becherescu (chitara): In ultimul timp am fost ocupati cu piesele de pe albumul nou. Am semnat deja cu o casa mare de discuri, urmand ca al doilea album al nostru, ''Dark Waters'' sa apara in toamna acestui an.

Urmeaza sa participati pe 4-5 iulie la festivalul Rocker’s Challenge de la Sasca Montana, in Cheile Nerei. Ce setlist intentionati sa pregatiti pentru concert?

Emil Luca (voce): Pregatim un setlist bazat in primul rand pe piesele noi, de pe urmatorul album, unele in prima auditie. Dar, evident, nu vor lipsi "Of Gravity And Passion", "Auguries Of Innocence" sau "Kong", precum si alte piese de pe primul album.

Concertele sunt seara. Insa o componenta importanta a festivalului sunt si sporturile montane de peste zi. Pina sa urcati pe scena ce veti alege? Berea la umbra sau sport: tiroliana, mountain biking ori rafting pe Nera?

Bogdan Valentin (tobe): Eu sigur o sa beau bere.

Emil Luca: Eu cred ca o sa-mi incerc norocul la o mica partida de pescuit. Asta pentru ca am rau de inaltime, bicicleta mi-a fost furata, iar pentru rafting nu sunt pregatit absolut deloc.

Unde credeti ca se afla curentul rock romanesc acum si cat de mult credeti ca ajuta astfel de initiative precum festivalul din Cheile Nerei?

Emil Luca: Festivalurile de genul asta, bazate pe trupe romanesti underground, sunt extrem de binevenite. Poate chiar mai mult decat cele care includ si trupe straine, festivaluri la care, de regula, trupele romanesti canta tot pe scene mici, tot in fata unui grup mic de oameni. Rock-ul romanesc merita promovat, mai ales ca in ultimul timp au aparut trupe care, din punctul meu de vedere, se pot compara fara probleme cu ce se face in afara. Si mai e un aspect, la genul asta de evenimente, interactiunea cu publicul este una mult mai naturala si mai sincera.

Ce le transmiteti fanilor care vor veni sa va vada la Rocker’s Challenge?

Emil Luca: Ii invitam sa cante alaturi de noi si le promitem un concert plin de energie


Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Concerte recomandate:


Like us on Facebook