Aerosmith la deschiderea Hard Rock Cafe

de Morrison

Aerosmith la deschiderea Hard Rock Cafe
Potrivit celor de la The Boston Globe, trupa Staind va sustine un concert special la festivitatea de deschidere a Hard Rock Cafe la Faneuil Hall, pe 7 august.

Diferiti artisti si-au anuntat prezenta la aceasta ceremonie, printre care Joey Kramer, bateristul Aerosmith, Zakk Wylde, chitaristul Black Label Society si Scott Ian de la Anthrax.

Potrivit publicatiei The Sarnia Observer, formatia Aerosmith i-a facut pe organizatorii festivalului Sarnia Bayfest sa scoata din buzunar cea mai mare suma de bani din istoria acestui eveniment. La festival, alaturi de Aerosmith au mai fost cap de afis si formatia Nickelback.

Organizatoarea evenimentului, Michele Stokley, a spus ca intregul festival a costat peste 4 milioane de dolari, depasind costurile tuturor concertelor sustinute la acest festival in decursul a noua ani.

Aerosmith au fost introdusi in Walk of Stars, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Munich, in Germania. Evenimentul a avut loc pe 14 iunie, inainte ca formatia sa sustina un recital la celebra Olympiahalle.

Ceremonia a fost vizionata de o multime de fani germani ai trupei Aerosmith, care au izbucnit in aplauze la momentul in care membrii formatiei si-au imprimat palmele intr-o lespede de ciment, care urmeaza a fi expusa in Olympic Park din Munich, alaturi de amprentele altor celebritati precum Dalai Lama, Metallica, Bon Jovi si multi altii.

In paralel cu turneul, Aerosmith lucreaza la un nou material, cel de-al 15-lea album d estudio, care va aparea la inceputul lui 2008, infirmand zvonurile care circulau intr-o perioada potrivit carora vocalul Steven Tyler ar intentiona sa se retraga.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: