Aerosmith si Elvis Presley

de Morrison

Aerosmith si Elvis Presley
Potrivit site-ului CMT.com, chitaristul formatiei Aerosmith, Joe Perry, se va alatura pe scena lui Toby Keith intr-un concert tribut Elvis Presley, cu ocazia comemorarii a 30 de ani de la moartea artistului.

Concertul tribut va fi inregistrat si difuzat pe 18 septembrie in emisiunea Elvis: Viva Las Vegas, un program de doua ore dedicat lui Elvis Presley.

Joey Kramer, bateristul celor de la Aerosmith, se pregateste de lansarea cartii autobiografice Little Boy Burning. Cartea va fi publicata de Harper One. Autobiografia bateristului se va axa atat pe aspectul profesional al vietii lui Kramer, din turneele Aerosmith, cat si asupra celui personal.

Aerosmith au fost introdusi in Walk of Stars, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Munich, in Germania. Evenimentul a avut loc pe 14 iunie, inainte ca formatia sa sustina un recital la celebra Olympiahalle.Ceremonia a fost vizionata de o multime de fani germani ai trupei Aerosmith, care au izbucnit in aplauze la momentul in care membrii formatiei si-au imprimat palmele intr-o lespede de ciment, care urmeaza a fi expusa in Olympic Park din Munich, alaturi de amprentele altor celebritati precum Dalai Lama, Metallica, Bon Jovi si multi altii.

In paralel cu turneul, Aerosmith lucreaza la un nou material, cel de-al 15-lea album de studio, care va aparea la inceputul lui 2008, infirmand zvonurile care circulau intr-o perioada potrivit carora vocalul Steven Tyler ar intentiona sa se retraga.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: