Steven Tyler pe National Geographic

de Morrison

Steven Tyler pe National Geographic
Corzile vocale ale solistului trupei Aerosmith, Steven Tyler, vor face subiectul unei emisiuni de pe postul de televiziune National Geographic. Tyler a suferit de curand o operatie, necesara "dupa toti anii in care a tipat pe scena", dupa cum au spus medicii care l-au examinat. Emisiunea in care va aparea Tyler se numeste "Incredible Human Machine".

Aerosmith au fost introdusi in Walk of Stars, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Munich, in Germania. Evenimentul a avut loc pe 14 iunie, inainte ca formatia sa sustina un recital la celebra Olympiahalle.

Ceremonia a fost vizionata de o multime de fani germani ai trupei Aerosmith, care au izbucnit in aplauze la momentul in care membrii formatiei si-au imprimat palmele intr-o lespede de ciment, care urmeaza a fi expusa in Olympic Park din Munich, alaturi de amprentele altor celebritati precum Dalai Lama, Metallica, Bon Jovi si multi altii.

In paralel cu turneul, Aerosmith lucreaza la un nou material, cel de-al 15-lea album d estudio, care va aparea la inceputul lui 2008, infirmand zvonurile care circulau intr-o perioada potrivit carora vocalul Steven Tyler ar intentiona sa se retraga.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: