Line-up final Metal Maniac Festival III

de Morrison

Line-up final Metal Maniac Festival III
Mourning Beloveth (Irlanda) si Abigail (Romania) sunt ultimele 2 trupe confirmate la aceasta editie a festivalului Metal Maniac ce va avea loc in data de 26.07.2008 la Baia Mare.

Originari din Irlanda, Mourning Beloveth au luat fiinta in anul 1991 insa primul demo a fost
inregistrat in anul 1996, fiind adeptii doom metalului.

A Disease for the Ages este ultimul material discografic care a fost lansat pe data de 13 mai
2008.

Discografie :

Debut 1996
Autumnal Fires 1998
Dust 2001
The Sullen Sulcus 2002
Mourning Beloveth/Lunar Gate Split, 2003
A Murderous Circus 2005
A Disease for the Ages 2008

Componenta :
Darren Moore - Vocals
Frank Brennan - Clean vocals, guitar
Brian Delaney - Guitar
Timmy Johnson - Drums
Brendan Roche - Bass

Linkuri :
site oficial : www.mourningbeloveth.com
myspace : www.myspace.com/mourningbeloveth

Abigail isi incepe oficial aventura sub acest nume in anul de gratie 1994. Primul material
oficial este inregistrat la sudioul Magic sound din Bucuresti cu Cristi Solomon (Iris, Directia
5, Bosquito, etc) ca inginer de sunet si editat prin Bestial Records sub titul "Sonnets" (1998).

Anul 2007 s-a incheiat cum nu se putea mai bine pentru Abigail: opening act pentu Katatonia,
concert in cadrul caruia au si lansat noul disc New Dawn" si care a beneficiat pana acum de
cronici pozitive.

Componenta
R - vocals/guitars
Fenrir - guitars
Alex - keyboards
Vali - bass
G - drums

Linkuri :

site oficial : www.abigail.ro
myspace : www.myspace.com/abigailmetal

Astfel line-up-ul final al festivalului este urmatorul:

Agathodaimon (Germania)
Saturnus (Danemarca)
Mourning Beloveth (Irlanda)
Mael Mordha (Irlanda)
Negura Bunget (Romania)
Abigail (Romania)
Bucovina (Romania)
Ashaena (Romania)
Silent (Romania)
Aghast (Romania)

Va reamintim ca pretul unui bilet este de 40 RON pana la data de 26.07 , iar in ziua concertului va fi de 55 RON.

Biletele pot fi achizionate de la adresa rezervari@metal-maniac.org si incepand de saptamana viitoare de la distribuitorii din tara.

Lista completa a distribuitor va fi anuntata zilele care urmeaza.

Programul si afisul festivalului va fi anuntat in curand.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:






Like us on Facebook