Slash si Airbourne se complimenteaza reciproc

de Chaos Lore

Slash si Airbourne se complimenteaza reciproc

Chitaristul Slash (Velvet Revolver, Guns N' Roses) a mentionat trupa australiana Airbourne in numeroase interviuri, dar nici acestia din urma nu s-au lasat mai prejos.

Intr-un interviu acordat de Slash la Download Festival 2010 (11-13 iunie), acesta a spus despre Airbourne: "Tipii aia sunt fenomenali. In ceea ce priveste trupele actuale de rock and roll, nu am vazut prea multe reprezentatii reusite in ultima vreme. E geu sa spun pe cine as mai mentiona pe langa ei, dar Airbourne sunt tari!"

Poze Avatare Rock Hi5, Facebook, YM - PozeMH - Slash si Airbourne

Solistul Joel O'Keeffe a vorbit si el despre legendarul Slash intr-un interviu recent, spunand ca "este rock and roll, dar si sufletist in acelasi timp".

"Este un chitarist fenomenal care nu va fi uitat niciodata. A influentat mii de chitaristi din intreaga lume si suntem onorati ca isi ridica palaria in fata noastra", a mai adaugat O'Keeffe.

Pana si Alice Cooper a comentat recent despre Airbourne, spunand ca nu este incantat de trupele noi, insa urmarind videoclipul "Blonde, Bad & Beautiful"al Airbourne i s-a parut ok.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook