Akral Necrosis a lansat al doilea single de pe 'The Greater Absence'

de Cristi Nedelcu

Akral Necrosis a lansat al doilea single de pe 'The Greater Absence'


"I See the Bright Lights" este noul single Akral Necrosis si poate fi ascultat pe youtube. Single-ul releva una dintre fatetele noului material. Este o piesa lunga, eclectica, cu elemente progresive, pasaje atmosferice, incursiuni melodice si izbucniri violente.

Albumul cu numarul 3 al grupului va fi lansat pe 25 septembrie via Loud Rage Music si poate fi precomandat alaturi de merchandise prin intermediul paginii oficiale de facebook Akral Necrosis.

Noul album Akral Necrosis, intitulat “The Greater Absence”, va fi lansat oficial in ultima vineri a lui septembrie, in cadrul unui concert special, alaturi de Rancorum si Vathos. Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Numarul biletelor este limitat si nu va fi suplimentat pentru a respecta toate normele de siguranta si preventie epidemiologica in vigoare.

“The Greater Absence” contine 10 piese, are o durata de peste o ora si marcheaza revenirea trupei la un format conceptual. Materialul a fost inregistrat intr-o componenta cel putin interesanta, cu Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateristi din Polonia.

Materialul va putea fi achizitionat in format fizic in ziua concertului, alaturi de merchandise oficial.

Concertul de lansare din 25 septembrie este primul in noua componenta a trupei, cu Philip Philipov in spatele tobei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook