Akral Necrosis a lansat o noua piesa de pe 'The Greater Absence'

de Cristi Nedelcu

Akral Necrosis a lansat o noua piesa de pe 'The Greater Absence'


"Silent Altar", noul single Akral Necrosis, poate fi ascultat exclusiv pe NoCleanSinging.

Albumul va fi lansat pe 25 Septembrie via Loud Rage Music si poate fi precomandat alaturi de merchandise prin intermediul paginii oficiale de facebook Akral Necrosis.

Piesa facuta cunoscuta publicului de catre blackerii bucuresteni deschide cel de-al treilea album al grupului, intitulat ‘’The Greater Absence”, si este prologul parcursului conceptual cuprins in noul material.

Akral Necrosis vor lansa albumul “The Greater Absence”, pe 25 septembrie in cadrul unui concert special, alaturi de Rancorum si Vathos. Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti.

Pretul unui bilet este de 40 de lei, iar in ziua evenimentului va fi de 50 de lei.

Numarul biletelor este limitat si nu va fi suplimentat pentru a respecta toate normele de siguranta si preventie epidemiologica in vigoare.

Noul album Akral Necrosis, “The Greater Absence” contine 10 piese, o durata de peste o ora si marcheaza revenirea trupei la un format conceptual. Materialul a fost inregistrat intr-o componenta cel putin interesanta, cu Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateristi din Polonia.

Materialul va putea fi achizitionat in format fizic in ziua concertului, alaturi de merchandise oficial.

Concertul de lansare din 25 septembrie este primul in noua componenta a trupei, cu Philip Philipov in spatele tobei.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Akral Necrosis a debutat in 2011 cu albumul "Pandemic Dominion", un album conceptual care, privit din contextul actual, poate fi considerat profetic. In 2016, blackerii au continuat asaltul muzical cu "Underlight", de data aceasta un material construit in jurul singurei certitudini a conditiei umane.

Akral Necrosis Official FB: https://www.facebook.com/akralnecrosis

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/295299495038415/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook