Interviu cu Akral Necrosis pe METALHEAD

de Buvnitz

Interviu cu Akral Necrosis pe METALHEAD

In pregatirea concertului pe care formatia Akral Necrosis il va sustine in data de 14 Martie in clubul Silver Church din Capitala, am stat de vorba cu Octav, liderul formatiei, care ne-a oferit cateva detalii despre albumul pe care acestia il inregistreaza in momentul de fata dar si ce surprize au pregatite pentru evenimentul amintit mai sus. Enjoy!

Va aflati in plin proces de inregistrare a primului album semnat Akral Necrosis. In ce stadiu ati ajuns cu inregistrarile?

Am inceput inregistrarile in luna decembrie a anului trecut. Cu bateria a mers foarte repede, apoi am fost nevoiti sa ne oprim pana in februarie din pacate. Acum suntem in procesul de inregistrare a liniei de bass.

Continuarea pe Akral Necrosis: Scena black metal reprezinta varful de lance

Stay Metal Forever va prezinta in data de 14 Martie in Clubul Silver Church din Capitala, un eveniment cu totul special, un omagiu adus uneia din cele mai mari trupe de metal din istorie, o auditie in premiera a unui mult asteptat album autohton si in plus, doua sperante ale genului black metal pentru prima data pe aceeasi scena.

Ce inseamna mai exact? Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook