Alcest va inregistra un nou album

de Pruna Andrei

Alcest va inregistra un nou album


Grupul francez Alcest a anuntat ca vor incepe sa inregistreze un nou album in luna martie a acestui an.


Solistii Neil Halstead (Slowdive) si Billie Lindahl (Promise And The Monster) vor fi invitati speciali pentru noul album.


Stephane "Neige" Paut a declarat: "Este o onoare pentru mine sa il anunt pe al doilea invitat special pentru noul album. Acesta este Neil Halstead, membrul fondator al legendarelor trupe Slowdive, Mojave 3. Este inutil sa spun ca aceasta colaborare este un vis devenit realitate nu doar pentru ca Slowdrive sunt una dintre formatiile mele preferate, dar reprezinta si o mare inspiratie pentru noul album."


"M-am gandit la aceasta colaborare inca de la inceput si cred ca va puteti imagina cat de fericit si emotionat sunt pentru faptul ca s-a realizat intr-un final."


Noul album este descris de Neige astfel : "Nu cred ca are elemente de muzica metal in el, desi inca exista unele parti intense si dinamice in el. Lucrurile sunt facute in alt mod, iar nucleul ramane acelasi. Noul album va reveni la partea nostalgica Alcest, este foarte visator, nautic si contine mai putine elemente de progressive ca in ultimele doua materiale."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: