Promo pentru DBE4: The 4th ritual (video)

de Chaos Lore

Promo pentru DBE4: The 4th ritual (video)


A trecut ceva timp de cand nu am mai anuntat nimic despre evenimentul ce va avea loc in al treilea sfarsit de saptamana din luna august. Am fost ocupati cu ceea ce se poate numi, de-acum, povestea KRUNA Pratar: ARCTURUS.

Acum, cand inca pastram aroma acelor clipe frumoase, simtim deja vibratiile a ceea ce va urma sa vina, DARK BOMBASTIC EVENING 4, cel mai ambitios pas DonisArt din istorie. Peste exact 3 luni, al 4-lea Ritual DBE va incerca sa gaseasca caile scurte si sincere de adresare ale unor exprimari artistice catre toti cei ce vor veni cu inima deschisa la Alba Iulia.

Dupa cum probabil se cunoaste, nu dorim sa facem diferentieri sau separari intre muzicieni, fani, sustinatori, presa sau organizatori… Refuzam sa acceptam sau sa urmam clisee, sa ne mulam dupa trend sau specificul pietei, deoarece noi nu ne consideram si nici nu ne dorim a face parte din ceea ce se numeste piata concertistica. Incercam doar sa aducem in atentia celor interesati o platforma ce sustine miscarea artistica atipica, care respecta Spiritul Underground.

Unii considera DBE a fi o suma de 2 seri distincte ca stiluri muzicale… altii, un simplu si mic festival de nisa… prietenii DonisArt se regasesc deja in aceasta platforma, unde vin sa petreaca un weekend normal, in vremuri anormale, alaturi de cunoscuti si viitori cunoscuti… DonisArt lasa libertatea fiecarui suflet sa se regaseasca in ceea ce simte fata de DBE, exprimare care, de la an la an, s-a transformat si continua sa se transforme, imbratisand forme noi, contururi diverse si directii fara limite. DBE este cate putin din fiecare si ne-ar placea sa credem ca s-ar putea transforma intr-o ATITUDINE. O atitudine ce sa graviteze in jurul termenilor respect si aromonie!

Nu putem spune acum care va fi viitorul DBE, la fel cum nu ne propunem sa ne abatem de la reperele (poate idealiste) si nazuintele pe care le-am visat, inchipuit si aplicat: libertate, sinceritate, simplitate.

Putem insa afirma ca ne-am bucura mult daca, pe 17 si 18 august, vom avea cu totii un sentiment de implinire! Ce va fi sa fie, vom vedea!

Vom incepe in saptamanile ce urmeaza partea a doua a campaniei de prezentare DBE 4, care va pune accentul pe alti invitati (nu trupe).

In ultima parte a campaniei vom oferi toate detaliile legate de spatiul de campare, care va permite amplasarea a cca 70 de corturi in locatia RYMA. De mentionat faptul ca rezervarile pentru corturi vor fi onorate doar pentru cei ce vor participa la ambele seri ale evenimentului. Camparea va incepe chiar cu seara de 16 august, cand ne propunem sa facem si un foc mare de tabara, alaturi de toti cei prezenti.

Despre cazarea la hotelurile din Alba Iulia va fi disponibil un portal pe care il vom anunta in cateva saptamani.

Vor mai fi disponibile cateva camere la preturi speciale pentru cei interesati, saptamana viitoare vom reveni cu toate detaliile.

Biletele/abonamentele la DBE se vor procura exclusiv de la intrarea in Spatiile RYMA, in serile evenimentului. Pretul unui bilet este de 95 lei pe seara si 170 lei pentru abonament.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: