Sesiune de autografe Alexandru Andries la Delicatese Florescu

de Chaos Lore

Sesiune de autografe Alexandru Andries la Delicatese Florescu


Sambata 7 mai 2011, intre orele 14:00 si 16:00, Delicatese Florescu si A&A Records va invita la o sesiune de autografe Alexandru Andries.

Va asteptam cu drag pe Str. Radu Cristian nr. 6 – langa Piata Rosetti - la o intilnire extraordinara cu iubitul muzician si inegalabilul textier Alexandru Andries. Artistul va da autografe pe cel mai nou album al sau, Vec-hit-uri, dar si pe alte albume, care continua sa ne incinte de peste 25 de ani.

Vec-hit-uri, cuprinde o selectie de piese remasterizate de pe 6 albume aparute intr-un tiraj foarte mic si care nu au ajuns la public - Cantece pentru printesa, Singur singur, Culori secrete, Bingoromania, Tacerile din piept, Ultima repetitie. Albumul cuprinde 18 piese care sunt mai degraba un soi de schite care demonstreaza cum ar fi trebuit sa arate ele daca ar fi inregistrate in conditii de studio. Alexandru Andries a cantat la toate instrumentele si a sudat bucatile muzicale intre ele pentru a crea aceste piese.

Partea inedita insa, pe care Alexandru Andries o propune fanilor sai este aceea de a selecta piesele care le plac si pe care le-ar dori inregistrate in forma finala si cu trupa intreaga. Astfel, se vor strange listele cu piesele indragite si se vor imprima piesele pe care fanii Andries le-au ales.

Alexandru Andries, Vec-hit-uri este un album distribuit in Romania exclusiv de A&A Records.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: