Alice Cooper despre Led Zeppelin

de Morrison

Alice Cooper despre Led Zeppelin
In editia din decembrie a revistei Classic Rock, Alice Cooper vorbeste despre cum i-a intalnit pentru prima data pe membrii trupei Led Zeppelin si despre ce a insemnat pentru el intalnirea respectiva.

"Trebuia sa cantam impreuna cu ei la Whisky A Go Go, in fata a aproximativ 300 de oameni care nu auzisera de niciuna dintre cele doua formatii. Cu totii aveam gripa si vomitam in spatele scenei. Faptul ca Jimmy Page facuse parte din formatia The Yardbirds insemna mult pentru mine. Asa ca atunci cand s-a pus problema sa dam cu banul pentru a vedea cineva canta primul, le-am spus ca vom deschide noi pentru ei, pentru ca Jimmy Page fusese in The Yardbirds", isi aminteste Alice Cooper.

Intr-un interviu pentru The Daily Times, Alice Cooper a declarat ca a inceput sa lucreze la un nou album.

"Compun piese tot timpul. Imi place sa inregistrez un album de indata ce am scris piesele, pentru ca trupa sa nu se plictisesca de noile melodii", spune Alice Cooper.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook