Alice Cooper la B`ESTIVAL

de Morrison

Alice Cooper la B`ESTIVAL
Dupa Marilyn Manson, Faithless si Reamonn, un alt nume mare din lumea muzicala vine sa concerteze in Romania la B`ESTIVAL. Este vorba de legenda rock Alice Cooper. Trupa rock a fost infiintata in anii `60, devenind cunoscuta datorita noului stil heavy promovat, dar si a showurilor socante.

In 1974, grupul se va destrama, solistul Vincent Damon Furnier isi va continua insa cariera solo sub acelasi nume Alice Cooper. Printre hiturile care l-au consacrat se numara `Poison`, `Eighteen`, `School's Out` sau `I Never Cry`.

In perioada de precomenzi, biletele pentru BESTIVAL 2007 vor costa 60 RON pentru prima zi - vineri, 29 iunie - si 75 RON pentru zilele de sambata, 30 iunie, respectiv duminica, 1 iulie, iar abonamentul pentru toate cele trei zile va costa 180 RON.

Pe site-ul myticket.ro s-au pus in vanzare abonamentele pentru cele trei zile ale BESTIVAL-ului, precum si biletele VIP, la pretul de 300 RON pe zi.

mihai miron, bestmusic
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: