Alice in Chains canta in deschidere la Kid Rock

de cristina_n

Alice in Chains canta in deschidere la Kid Rock

Alice in Chains vor canta in deschiderea concertului Kid Rock, din data de 18 iulie, din Comerica Park in Detroit, Michigan. O alta trupa care va urca pe scena in cadrul aceluiasi eveniment este Cypress Hill.

Alice in Chains vor lansa noul album, primul din ultimii 14 ani, la Virgin Records. Materialul va fi lansat la mijlocul lunii septembrie.

Un fan insarcinat cu colectarea materialelor video din concertele formatiei, a declarat: "Au compus cateva piese incredibile. De la cele mai heavy riffuri pana la cele mai melancolice acorduri, sincer cred ca acest album inseamna renasterea Alice In Chains".

O alta persoana care a reusit sa asculte albumul este Duff McKagan, componentul formatiilor Velvet Revolver si Loaded, care la randul sau a declarat: "Fara nici un fel de dubii, este cel mai bun album rock din ultimii 10 ani", a anuntat Duff McKagan.

"Va aduce ceva incredibil de profund in rock-ul actual", mai spune componentul Velvet Revolver.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook