Mama lui Layne Staley a dat in judecata formatia Alice In Chains

de Buvnitz

Mama lui Layne Staley a dat in judecata formatia Alice In Chains


Potrivit Seattle Post-Intelligencer, mama solistului Layne Staley a dat in judecata membrii formatiei Alice in Chains pentru 16% din profitul formatiei precum si toate drepturile asupra resurselor economice distribuite numelui Staley, actualmente controlate de trupa.

Potrivit procesului, un avocat angajat de membrii Alice In Chains a comunicat familiei Staley intentia de a incheia contractul de plata ca urmare a unui plan de plati terminat la zece ani de la moartea solistului.

Acelasi avocat a atras atentia asupra intentiei lui Nancy McCallum - mama lui Layne - de a castiga drepturile asupra numelui Alice In Cains, o miscare pe care acesta o declara 'deranjanta'.

Fostii colegi de trupa a lui Layne sustin ca membrii familiei sale vor avea in continuare drepturi asupra castigurilor incasate de pe urma pieselor compuse de solist.

McCallum nu mai are in acest moment niciun rol in deciziile de afacere ale trupei.

Nascut la 22 august 1967 in orasul Kirkland (Washington), Staley s-a confruntat la varsta de 7 ani cu episodul neplacut al divortului parintilor. Mama s-a recasatorit ulterior, copilul primind astfel numele tatalui sau vitreg, fiind recunoscut mult timp dupa aceea ca Layne Elmer.

Punerea pietrei de temelie a formatiei Alice In Chains ii apartine indiscutabil vocalistului Layne Staley si chitaristului Jerry Cantrell.

Cuprins de depresie, Layne Staley si-a indreptat atentia incet dar sigur catre consumul de stupefiante, care dealtfel ii va cauza si sfarsitul produs pe 5 aprilie 2002.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook