Noi nume confirmate pentru Sonisphere 2014 Anglia

de Buvnitz

Noi nume confirmate pentru Sonisphere 2014 Anglia


The Prodigy, Alice in Chains, Slayer, Mastodon, Airbourne, Ghost, Gojira si Karnivool sunt cele mai noi nume confirmate pentru editia britanica a festivalului Sonisphere, programata in perioada 4-6 iulie la Knebworth House, Hert Fordshire.

Este pentru prima data cand Metallica si Iron Maiden apar impreuna in cadrul aceluiasi festival. Grupul american a anuntat deja ca setlist-ul pentru acest eveniment va fi stabilit integral de fani.

De mentionat ca Metallica si Iron Maiden sunt in acest moment confirmati exclusiv pentru editia britanica a festivalului.

'Este o ocazie excelenta pentru toate partile implicate in acest proiect. Metallica si Knebworth, Metallica si Request, Metallica si Iron Maiden. Posibilitatile sunt nelimitate, avem de ales din aproape 140 de piese inregistrate. Poate vom canta o piesa pe care n-am cantat-o niciodata live. Poate vom canta un cover necunoscut. Va fi unic.' declara Lars Ulrich.

'Cireasa de pe tort este Iron Maiden, o trupa care inseamna foarte mult pentru noi.'

Steven Harris, basistul Iron Maiden, a declarat: 'Este o onoare sa sarbatorim 40 de ani de rock la Knbworth, mai ales daca te uiti la lista de trupe care au concertat in aceasta locatie. Este ultimul nostru concert din turneul Maiden England si va fi o experienta pur si simplu fantastica.'


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook