Stone Sour si Alice In Chains

de Morrison

Stone Sour si Alice In Chains

Membrul trupei Stone Sour, Corey Taylor a urcat sambata pe scena impreuna cu Alice in Chains la 99.5 Fan Fest care s-a tinul la amfiteatrul Verizon Wireless din San Antonio, TX pentru a interpreta melodia "Would", una dine piesele clasice ale legendarei trupe, in timp ce mii de fanii i-au aclamat.

Stone Sour ii vor urma pe cei de la Disturbed in turneul "Music As A Wepon" din noiembrie. Intre timp, single-ul de debut al trupei, "Through Glass" a fost pe locul 1 in Mainstream si Active Rock timp de 5 saptamani, marcand prima piesa #1 din cariera trupei. Piesa se afla de asemenea pe locul 4 in topul Billboard Modern Rock iar videoclipul poate fi vazut e MTV2.

http://www.concertshots.com/September%20Images/cs-StoneSour14-Atlanta92802.JPG

Trupa Stone Sour, care inseamna vocalul Corey Taylor si chitaristul James Root (amandoi membri Slipknot), basistul Shawn Economaky, chitaristul Josh Rand si noul tobar Roy Mayorga, merg in turneu pentru a promova cel de-al doilea album "Come What(ever) May", care a intrat n topul Billboard pe locul 4.

Ca urmas al albumului de debut care are de acum 4 ani, a fost de doua ori nominalizat la premiile Grammy si contine marele hit "Bother", "Come What(ever) May" este plin de sunete nestatornice care amesteca ceva heavy cu ceva mai ascutit. Piesele chestioneaza motivele falsilor profeti (piesa titlu), ipocrizia ("Silly World"), examineaza cultura goala a celebritatii ("Through Glass") si lovesc puternic vanitatea ("30/30-150", "Hell & Consequences").Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: