Concert ALINA MANOLE: Dragoste in 3 in Wings Club

de Chaos Lore

Concert ALINA MANOLE: Dragoste in 3 in Wings Club


Alina Manole va sustine concertul Dragoste in 3 in Wings Club din Bucuresti pe 4 mai, dupa ce pe 1 mai a cantat in Vama Veche.

Alina Manole a primit pana acum doua randuri de premii cu titlul „Cel mai bun album” si „Cel mai bun artist” din partea Radio Romania Actualitati si Foreverfolk, pentru activitatea ei din 2011 si pentru albumul lansat in acelasi an, „Dragoste in 3”.

Cu acest album si cu o serie de piese noi, de pe un viitor material discografic, Alina Manole va invita, impreuna cu Adrian Cristescu (pian), Tudor Olaru (bas) si Claudiu Purcarin (tobe) la un concert folk-jazz de primavara plina si verde-verde! Concertul va avea loc pe 4 mai, incepand cu ora 21:00, in Club Wings din Bucuresti

Locul de concert este mai putin conventional pentru intimitatea muzicala de tip teatru pe care o presupune muzica artistei, dar fiecare spatiu poate fi regandit...asa ca cei care stiu deja cum arata clubul Wings vor fi surprinsi de amenajare iar cei care vin pentru prima data vor regasi acolo cadrul potrivit pentru o seara cu muzica Altfel, sincera, ironica, subtila, eleganta.

Concertul incepe dupa ora 21:00, iar pretul unui bilet este de 25 lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: