Concert Alina Manole la CTR din Bucuresti

de Buvnitz

Concert Alina Manole la CTR din Bucuresti

Concertele Alinei Manole nu sunt usoare pentru cine vine sa le vada si sa le asculte. Muzica ei rascoleste toate amintirile, momentele de fericire, temerile, singuratatea, rasul copilaresc de care ai uitat.

A fi prezent la un concert Alina Manole inseamna un exercitiu de imaginatie pe care cel mai bine il “joaca” oamenii cu mintea deschisa. Oamenii din Romania Cealalta, cea a bunului simt, a inteligentei, a deschiderii catre Arta.

Va invitam sa veniti la un concert Alina Manole. Cu prietenii dragi dar si cu prietenii invizibili, cu piticii vostri, cu cei pe care inca ii mai iubiti, cu bucatelele voastre de Luna Patrata.

Piesele cuprinse in setlist-ul de concert sunt compozitii proprii ale artistei. O parte dintre ele se regasesc pe albumul “Luna Patrata”, o parte sunt deja cunoscute publicului din concertele live si vor fi incluse pe urmatorul material discografic.

Pe data de 5 iunie 2010, ora 22:00, la Clubul Taranului din Bucuresti, va avea loc primul concert de vara si unul dintre putinele care vor fi desfasurate in Capitala in perioada urmatoare (artista are deja programate o serie de concerte in tara, concerte ce vor fi anuntate in curand)

Formula de concert: trio ( Alina Manole – chitara si voce, Tudor Olaru – bass, Adrian Cristescu – pian )Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook