Filmari cu Alkaline Trio in studio

de Chaos Lore

Filmari cu Alkaline Trio in studio


O filmare cu Alkaline Trio in studio poate fi vazuta mai jos. Pe fundal se afla piesa "Clavicle", in varianta noua.

Piesa apartine viitorului album, "Damnesia", ce se vrea a fi "o selectie de piese preferate ale fanilor selectate din intreaga cariera a trupei si prezentate intr-un format semi-unplugged".

Albumul "Damnesia" va aparea pe 12 iulie sub Epitaph Records.

Intre timp, Matt Skiba, solistul Alkaline Trio, a anuntat ca are un nou proiect muzical, The Hell. Noul grup este format alaturi de tobosarul Atom Willard, activ in Angels And Airwaves si fost membru al The Offspring.Muppets au o revenire spectaculoasa in acest an cu un nou film si un nou album impanzit cu staruri. The Muppets (cu Jason Segel si Amy Adams), filmul, nu va fi lansat pana in noiembrie, dar intre timp va fi lansat pentru fani The Muppets: The Green Album.

The Green Album este o compilatie de coveruri ale melodiilor clasice Muppets. Printre artistii care vor aparea pe album sunt si: OK Go, Weezer & Hayley Williams (Paramore), Andrew Bird, The Airborne Toxic Event si Alkaline Trio. Albumul va fi lansat pe 23 august.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: