Biografie AlmaDorAlmaDor

Genuri muzicale:
Alternative

Trupe similare:
Linkin Park  Vita de Vie  Evanescence  Korn  Green Day  Coma  Muse

Gen: Rock alternativ
Experienta live: 2004-2006 peste 10 concerte!

Anul fondarii: 2004
Primul concert: cu vechiul nume (Meert) 29 decembrie 2004, Chisinau. Cu noul nume 3 noiembrie 2007 clubul GL festivalul "Live no Lies".
Succese: Au evoluat pe majoritatea scenelor din Chisinau;
Website: under construction
Membrii formatiei:
Nicolae Curcubet (voce)
Data nasterii: 20 decembrie 1983;
Studii: scoala medie nr. 69, absolveste Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri", licentiat in Comunicarea Publica (ULIM).
Roman Cuscenco (bass)
Data nasterii: 2 februarie 1983;
Studii: scoala medie nr.27, absolveste liceul "Matei Basarab", licentiat in programare (UTM).
Vladimir Cazanir (chitara) absolveste Liceul Teatral-Orasanesc,  student (USM).
Data nasterii: 29 mai 1987;
Petru Moraru (trompeta)
Data nasterii: 4 februarie  1985;
Studii: absolveste liceul "Gaudiamus" student (UTM).
Igor Burdujan (baterie)
Data nasterii: 21 octombrie 1979; absolveste Liceul "Onisifor Ghibu", licentiat a "Universitatii de Arte" astazi "Academia de Atre".
 
Textier: Nicolae Curcubet
Compozitor: AlmaDor
Producator: Singuri ne producem
Istoria AlmaDor:
In anul 2004 cinci baieti nebuni de muzica Nicu, Roma, Petru, Igor si Vova au decis ca este timpul sa se faca auziti. Astfel, in Chisinau ia nastere trupa "Meert" actualmente AlmaDor". Trupa "AlmaDor" abordeaza un stil rock alternativ cu elemente melodioase. La moment trupa "AlmaDor" dispune de un program concertistic de aproximativ o ora. 
Desi calea catre inima ascultatorului e lunga si grea", totusi baieti au decis sa urmeze acest drum, fiindca muzica pentru ei insemna viata, de aceea motoul pe care il promoveaza este  " in viata cu muzica".
Facand repetitii intr-un garaj, baieti au reusit sa organizeze primul concert, care a avut loc in sala festiva a Parcului Urban de Autobuze din Chisinau sub vechiul nume Meert. Dupa aceea au urmat concertele in cluburile Yellow Submarin, Black Elefant, Moscova, Trilux si GL. Apoi in 2004 au participat la "Bike Show" de la Molovata Noua la Vadul lui Voda, etc. 
Dupa cativa ani de munca, creatia baietilor a reusit sa patrunda si pe pietile muzicale ale vecinilor nostri  Romania si Ucraina: in Ucraina au participat la festivalul "Berii Cenomoret", iar in Romania piesa "Amintirea" a stationat 15 saptamani in Romtop de la radioul Bucurestean de muzica rock CityFM;  au aparut si pe compilati proiectului Manifestyourself MYM 6 cu numele nou "AlmaDor", etc. 
Acum in activul formatiei sunt destule piese pentru a inregistra un album. A ramas doar sa gaseasca putine finante  si o persoana potrivita care sa-i ajute s-o faca cunoscuta creatia lor. Dar pentru inceput, AlmaDor are deja trei piese inregistrate: Amintirea", Zbor" si Monitoarele".
De curand trupa "AlmaDor" impreuna cu inca 7 formatii "au rupt scena din clubul GL" la festivalul de muzica rock de club "LIVE NO LIES".
Mesajul formatiei:
Cantam rock pentru ca aceasta este, in primul rand, muzica care ne da posibilitate sa fim sinceri cu ascultatorii. Asta o putem face doar cantand live, ceea ce a devenit principiul nostru. Muzica cantata live pentru noi insumeaza sentimente, emotii, deschiderea inimii, o comunicare de la om la om.  Muzica live este cheia catre sufletul ascultatorilor. Rock-ul pentru noi este "un fel de Manifestyourself"!
Info despre trupa AlmaDor: Informatii despre trupa AlmaDor o puteti gasi pe siturile:
www.pamparam.md
www.manifestyourself.ro      
www.rupere.md/forum
www.rockgeroy.ru