Adrenaline Tour 2013, un succes national

de Buvnitz

Adrenaline Tour 2013, un succes national


Re-make al turneului din 2008, Adrenaline Tour 2013 s-a incheiat fabulos sambata, 23 Martie, la Cluj Napoca, intr-o atmosfera rar intalnita la concertele rock din Romania.

In toate cele 3 orase asteptarile formatiilor au fost depasite pe toate planurile: de la cozi la intrare si sali neincapatoare, la un sunet
ireprosabil, ce au creat un show de zile mari, cu un public extrem de receptiv si interesat de toate genurile muzicale regasite in playlist-urile trupelor participante.

Datorita succesului real al turneului, cele 3 formatii doresc sa continue in aceasta formula si sa ajunga cu Adrenaline Tour in toate orasele unde va fi posibila organizarea lui. Toti cei interesati sa se implice in acest sens sunt rugati sa ne contacteze cat de repede.

Formatia Altar doreste sa multumeasca pe aceasta cale colegilor si prietenilor de la Coma si Implant Pentru Refuz, formatiilor din deschidere, cluburilor gazda si tuturor celor care au contribuit la acest turneu.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: