Alternosfera dezvaluie numele noului chitarist!

de Andreea Gherfi

Alternosfera dezvaluie numele noului chitarist!


Dupa plecarea lui Serghei ( Serj ) Aladin din formatia Alternosfera, a ramas o singura intrebare, si anume ce alt chitarist ii va lua locul in concertele pe care trupa le-a anuntat deja.

Asteptarea a luat sfarsit deoarece membrii trupei au publicat pe facebook numele noului lor chitarist: Aurel Chiruta

"Dragi prieteni,

Dupa cum multi dintre voi ati aflat deja, Sergiu Aladin a decis sa se retraga din Alternosfera. Dorim sa ii multumim pentru tot ce a facut pentru trupa in toti acesti ani.

Asadar, faceti cunostinta cu noul nostru coleg, Aurel Chiruta. Welcome!"

Poze Poze pentru articole - alternosfera

Alternosfera pregatesc o serie de concerte pline de energie in lunile ce urmeaza! In data de 25 martie formatia va canta pe scena Arenelor Romane altaturi de Zdob si Zdub, Cuibul si Rupt in cadrul unui concert marca #dinBasarabia , iar la vara, pe 1 si 2 iulie, Alternosfera vor urca din nou pe scena festivalului SHINE intr-un concert ce deja a devenit cel mai frumos ritual muzical al sezonului. Pentru ambele evenimente gasiti bilete online pe www.iabilet.ro, dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook