Alternosfera la 'Alternative Hour'

de Cristi Nedelcu

Alternosfera la 'Alternative Hour'


Alternosfera, una dintre cele mai indragite trupe rock, vine luni, 17 august, la 'Alternative Hour' sa ne povesteasca despre experientele unui sezon estival foarte incarcat. Trupa se lasa descusuta de intrebarile lui Hefe si ne face cunoscute cateva detalii ale evenimentului de lansare a celui de-al cincelea album, care va avea loc pe data de 2 Octombrie, la Arenele Romane.

„Haosoleum”, noul album al formaiei din Republica Moldova, reprezinta a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, o trilogie care a debutat cu „Virgula”, un material discografic lansat in 2012, completat in 2014 de „Epizodia”.

Biletele pentru concertul de lansare al albumului 'Haosoleum; se pot achizitiona in regim earlybird exclusiv din reteaua iabilet, si anume: online de pe site-ul www.iabilet.ro, in format fizic din reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, Magazinul Muzica, VGeneration, de la agentiile Perfect Tour din toata tara, dar si de la cele 1500 de automate self-serving ZebraPay.

Preturile pentru primele 500 de bilete sunt urmatoarele: 35 lei – Normal Circle, 50 lei – Golden Circle.

Dupa epuizarea primei serii de bilete, preturile vor fi 45 lei – Normal Circle, 60 lei – Golden Circle.

In ziua evenimentului biletele se vor putea achizitiona la preturile: 55 lei (Normal Circle), 70 lei (Golden Circle).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook